Om FDF Hjørring

FDF Hjørring

Som medlem af FDF Hjørring betaler du kontingent 3 gange om året, 250 kr. pr gang. For de penge får du et fast møde med aktiviteter en gang om ugen hele året, bort set fra i ferierne. Du får også en kredsweekend, hvor hele kredsen er af sted sammen, både store og små. Der ud over er vi tit på tur.

Møderne foregår i vores kredshus, FDF Gården, som ligger på Thomas Morildsvej 70 i Hjørring. Har du lyst til at være med, så læs mere om hvad vi laver her

FDF Hjørring blev stiftet for over 50 år siden, og har siden udviklet sig til det vi er i dag. Vi har ca. 100 medlemmer, inklusiv børn, ledere, passive medlemmer, bestyrelsen osv.

Der sker altid en masse i kredsen, aktiviteter og sjove oplevelser for børnene, arbejde for at tjene penge til kredsen for de lidt større og for forældrene. Det er fx hjælp til Dana Cup, hjælp til at passe byens skøjtebane om vinteren og sidde vagt ved byens sommerspil. Vi har også nogle traditioner i kredsen, vi er fx altid på en kredsweekend i løbet af sæsonen, de store er altid på juleweekend i december og så er vi selvfølgeligt altid på sommerlejr hver sommer.

Som alt andet i FDF, er det hele baseret på frivilligt arbejde, kun betalt med gode oplevelser.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System